La Federació Catalana d’Esports d’Hivern presenta als clubs d’hivern catalans el Pla Director JJOO Barcelona Pirineus’22

El dimarts 23 de novembre el president de la FCEH, Ramon Carreras, es va reunir amb els clubs d’hivern catalans per a presentar-los el Pla Director de la candidatura. Els clubs van deixar palès el seu entusiasme i implicació en el projecte olímpic.

Durant l’acte, Carreras va remarcar la implicació amb l’Oficina Tècnica JJOO’22 i la importància de les aportacions de noves propostes de persones vinculades a la neu com els exolímpics Mònica Bosch, Jordi Ribó i Eric Villalon, i també de la representat dels esports per a discapacitats Sylvana Mestre que han entrat a la comissió directiva com a nous membres. Així mateix, Carreras va fer èmfasi en l’aportació d’informació tècnica des de la FCEH sobre els esports de neu i gel i del treball per a identificar les instal·lacions esportives necessàries i la FCEH proposa un pla estratègic per a la millora del rendiment dels esportistes d’hivern.

Per part dels clubs es va destacar l’esperit d’esportivitat i les ganes de participar i implicar-se en aquesta iniciativa que significa un projecte de país, ja que no es poden plantejar uns JJOO sense la participació del Pirineu Català i dels clubs que en formen part.

Finalment es va recordar que ara la candidatura està centrada en aconseguir la designació del COE i que els següents passos, després d’haver-se aprovat el Pla Director per part de la Comissió Directiva, seran la presentació del pressupost d’aquest primera fase fins a l’Assemblea del COE del 2013 i les elaboracions del Projecte Tècnic que haurà de validar la capacitat real d’organitzar els Jocs, i posteriorment el compliment del dossier de candidatura i del qüestionari del COE abans de dita assemblea.