La Final de l’ISU Grand Prix torna a Barcelona amb una promoció específica

Per segon any consecutiu, Barcelona acollirà a partir del 10 de desembre de 2015 la Final de l’ISU Grand Prix de Patinatge sobre Gel, considerada una de les competicions més importants del món d’aquesta disciplina.

Programa’Gaudir Més’: promoció de venda d’entrades.

L’Ajuntament de Barcelona ha acordat amb el comitè organitzador apropar més l’esdeveniment a la ciutat, mitjançant una promoció específica de venda d’entrades que arribaran fins a un 30% de descompte respecte el preu de venda general, mitjançant inscripció prèvia en el programa municipal ‘Gaudir Més’. D’aquesta manera, aquelles persones que completin la inscripció gratuïta a aquest programa podran accedir a un preu d’entrada més barat, aconseguint així disminuir el preu de les entrades respecte l’edició anterior. Aquesta inscripció es pot realitzar en el següent enllaç

Així mateix, amb l’objectiu que el màxim de ciutadans i ciutadanes puguin gaudir d’aquesta competició internacional de primer nivell, les localitats augmentaran substancialment respecte l’edició passada, oferint 150 localitats més per cadascuna de les 5 sessions que conformen la competició. Les entrades es posaran a la venda a finals d’aquest mateix mes de juliol.

Única ciutat que serà seu 2 anys consecutius 

En l’edició d’enguany, s’utilitzarà la pista de gel adquirida pel Consistori en la primera edició, al mateix temps que s’inicia un procés d’estudi per tal de rendibilitzar aquesta adquisició mitjançant diverses fórmules com per exemple el lloguer.

El passat mes de març, l’International Skating Union (ISU) -la Federació Internacional de Patinatge sobre Gel, va atorgar novament la celebració de la competició a Barcelona, convertint-la així en l’única ciutat que serà seu consecutiva de la mateixa. 

Enllaços relacionats
Web Oficial Final ISU Grand Prix