La Fundació Prevent lliura beques a esportistes amb discapacitat

La Fundació Prevent va fer entrega el passat 27 d’octubre de les Beques Prevent a esportistes amb discapacitat, en les quals es troben els premis a l’esperit esportiu, per valor de 34.000 euros, que han reconegut l’aportació personal d’esportistes amb discapacitat que han contribuït a promoure els valors de l’esport més enllà de la competició.

A l’acte de lliurament, que va tenir lloc al Palau de Congressos de Catalunya, va assistir el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau. A més va comptar amb la presència de Montse Moré, Directora de la Fundació Prevent, i Antonio Llorens, President de la Fundació, acompanyats de representants del món empresarial, esportiu, polític i de la salut de Catalunya, així com tots els guardonats. 

34.000 euros i 48 esportistes

La convocatòria de beques a l’esperit esportiu ha beneficiat amb 34.000 euros 48 esportistes amb paràlisi cerebral, discapacitat física i visual de tot l’Estat.

La VI edició de la cerimònia d’entrega de beques es va reconèixer amb el premi especial “Prevent-Unilever” a la campiona d’Espanya i subcampiona d’Europa de boccia, la riojana Sandra Peña Cortés; el representant estatal en les modalitats de tennis i bàsquet en diferents Jocs Paralímpics, el barceloní Jaume Llambi, i l’esquiadora paralímpica tarragonina Meritxell Llorca.

A banda d’esquiadors, jugadors de boccia, tennis i bàsquet, entre els becats hi ha esportistes dedicats al hockey, tennis taula, futbol sala, goalball, natació i ciclisme.

En la vetllada, també es van lliurar les beques R+D en prevenció de riscos laborals i a la formació superior i universitària.