La III Copa Pirineus aterra al Pirineu Català

El circuit de proves per les categories Infantils I i Infantils II serà una propera cita marcada al calendari: La III Copa Pirineus. Serà el proper cap de setmana 16 i 17 d’abril quan els corredors dels diferents països es trobaran a Baqueira Beret.

Ja fa tres anys que la internacionalitat d’aquesta competició ronda pels Pirineus intentant fer créixer l’esquí alpí. Cada any es tria un escenari diferent per disputar la prova, i aquesta vegada serà el torn del Pirineu Català amb l’estació d’esquí de Baqueira Beret. S’espera que les temperatures donin treva a ambdues jornades i permeti disputar la prova amb la millor neu possible.

L’organització (FCEH, FAE i FFS) està oberta als corredors catalans, andorrans i francesos. Una novetat que no sol passar en la resta de competicions és que els corredors que resultin desqualificats a la primera màniga, podran fer la segona tot i que no comptarà per a la classificació final de la competició. Finalment la Copa Pirineus la guanyarà el país que aconsegueixi sumar més punts per parts dels seus corredors.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.