La Lliga Catalana continua amb el Canicross de Les Gavarres

El Club Canicross Les Franqueses de la FCEH s’estrena aquesta temporada organitzant la seva primera cursa dins del calendari de la FCEH: El Canicross de Les Gavarres. 

El proper diumenge 21 de febrer el Club Canicross Les Franquesess organitza a la població de Madremanaya la segona edició del Canicross de Les Gavarres, prova puntuable per a la Lliga Catalana de Canicross 2016. També tindrà lloc la primera edició d’un Cross (sense gos), paral·lel a la cursa.

La prova del Canicross de Les Gavarres comptarà amb un recorregut de 7’6 quilòmetres de distància. Els participants gaudiran de recorreguts molt atractius, principalment per camins de terra i corriols del Massís de Les Gavarres. El punt més alt de la cursa serà el Puig de Llavanera de 314 metres. 

Competicions de la 22a Lliga Catalana de Múixing i 10a de Canicross

El circuit català d’aquestes lligues inclou curses ja celebrades com ara la II Cursa de Múixing de Sant Joan de l’Erm, el Campionat de Catalunya de Terra a Santpedor, el Canicross Les Planes, el Campionat de Catalunya de neu a Port Ainé, el 4t Canicross Vallbona d’Anoia, així com el Canicross de les Gavarres a Madremanya, la II Cursa de Muíxing Nocturna a la Pobla de Cèrvoles, i finalment el 3r Canicross Alt Berguedà a Cercs. 

‘Vull donar les gràcies per la seva implicació en la confecció del calendari a tots els clubs que tenim al Comitè de la FCEH: AEM, Club Gos Àrtic, Club Gosesport Catalunya, Club Canicròs Les Franqueses, Secció de Múixing de l’Esquí Club Terrassa, CEPP, CAEI i Kanstak Sport, un club que s’ha incorporat aquest estiu a la FCEH’. Agraeix Montse Claverol, Cap de Comitè de Múixing i Canicross de la FCEH. 

Enllaços relacionats
Web Canicross Les Gavarres