La Lliga Catalana d’Esquí Alpí aterra aquest cap de setmana a Masella, Espot, Baqueira i Ordino

foto

En plena temporada la competició es trasllada a molts punts del Pirineu. Petits i grans poden gaudir així de la bona neu, de l’adrenalina de la competició i d’estar en família practicant el que més els apassiona, els esports d’hivern.

Les estacions d’esquí Masella i Espot seran les encarregades d’acollir la 34a lliga Catalana U14 i U16 d’esquí alpí.

fhsdgjsjf
Els esportistes de la categoria U14 es donaran cita al 26è Trofeu Club Esquí Terrassa a Masella. La prova, organitzada pel Club Esquí Terrassa, acollirà gairebé 150 esportistes que disputaran un gegant i un eslàlom. Tant dissabte com diumenge la jornada donarà el tret de sortida a les 10 hores del matí a la pista Davallada. El repartiment de premis es farà al finalitzar la cursa del diumenge, així com l’entrega del premi especial a la combinada femenina.

fhsdgjsjf
La 7a edició del Gran Premi Espot Esquí, organitzada per l’Espot Esquí Club, és on competiran els corredors de la categoria U16. La prova constarà d’un gegant el dissabte 4 i d’un eslàlom, el diumenge 5 a la Pista 2 i la pista Estadi, respectivament. Ambdós dies s’encetarà la jornada a les 9 hores amb l’obertura de remuntadors, a les 9:30h serà el reconeixement i el primer corredor sortirà a les 10:15h.

sdgjsjf

Per altra banda, les categories U18 i U21 es desplaçaran a Baqueira Beret per a disputar la quarta prova de la 34a lliga Catalana ABS, U18, U21, CIT d’esquí alpí, el 21è TOP CAEI. A més, la prova puntuarà per la Copa Espanya CIT i es proclamaran els campions d’Espanya U18/U21. Aquestes competicions se celebraran sota l’especialitat de gegant i eslàlom i es regiran per les normes de la Federació Internacional d’Esquí (FIS). El primer corredor encetarà ambdós dies a les 9:05 hores. El repartiment de premis serà aproximadament a les 15 hores a Beret.

aksjnvpdisfbnvadpifbjv

Per últim, la 6a lliga Catalana d’Esquí Alpí Veterans aterrarà a l’estació andorrana d’Ordino, Grandvalira. La pista Canals serà l’encarregada d’acollir el 8è trofeu UEC-Sants, organitzat per l’Esquí Club Ordino Arcalís i la UEC Sants. 75 corredors de la categoria veterans disputaran un gegant a dues mànegues. La jornada arrencarà motors a les 9h del matí amb la recollida dels dorsals a la sortida de la cursa, seguint amb el reconeixement. A les 10h serà el torn del primer obridor i a les 10:15h la primera corredora encetarà la prova. El lliurament de premis es realitzarà a les 14 hores al Bar Planells i s’acabarà la jornada acomiadant, una vegada més, el Trofeu UEC-Sants amb un pica pica per recuperar forces.