La Lliga Catalana d’Esquí de Fons abaixa el teló a Tuixent-La Vansa

foto

L’última de les proves de la 12a Copa Catalana d’Esquí de Fons aterra aquests propers 4 i 5 de març a Tuixent-La Vansa en el marc de la 26a Marxa L’Arp. També ho fa la darrera prova de la 7a Copa Nins d’Esquí de Fons, la 5a Micro l’Arp.

 

 

 

El dissabte es disputarà a les 14.00 hores la 5a Micro l’Arp, organitzada pel Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA). Els fondistes de la categoria Infantils (2003 – 2006) i de la categoria Microbis (2007 – 2012) competiran en modalitat Team Sprint en tècnica clàssica.

Aquesta modalitat consisteix en relleus de 2 atletes que fan alternativament 2 voltes al circuit de 500m (microbis) o 4 voltes al circuit de 500m (infantils), donant-se el relleu de forma habitual (cos a cos). La sortida serà en massa en ambdós casos.

Es faran dues semifinals de cada categoria, per sorteig, i els 3 primers classificats de cada una aconseguiran una plaça per a la final.

Seran els premiats 3 primers equips classificats de cada categoria (infantils i microbis). Tot i això, tots els participants tindran un obsequi, hi haurà premis especials i un sorteig de material.

La XX Marxa l’Arp donarà el seu tret de sortida el diumenge 5 de març a les 10h del matí.

Els participants hauran de recórrer o bé 11 quilòmetres (homes i dones de totes les edats), o bé 21 quilòmetres (homes i dones nascuts l’any 1998 i anteriors).
Circuit d’11 quilòmetres:

 

Circuit de 21 quilòmetres:

Els 3 primers classificats de cada distància seran premiats. En la categoria de 10 quilòmetres només podran accedir al podi els nascuts l’any 1999 i posteriors. També hi haurà premis especials i sorteig de material.

Enllaços d’interès

Nota informativa