La Maria Hidalgo tanca la temporada amb una 7a posició a la Copa del Món FIS d’slopestyle a Spindleruv Mlyn

foto

La rider catalana va aconseguir el passat 25 de març un Top 10 en l´última de les proves del circuit de la Copa del Món FIS d’slopestyle, el seu millor resultat fins al moment en aquesta disciplina.

La barcelonina ha aconseguit capgirar la temporada, que va començar amb dues lesions. La primera a causa d’una caiguda a Alpensia (Corea del Sud) quan entrenava pel big air de la Copa del Món, que la va deixar fora de les competicions.

De fet, no va ser fins la Copa del Món a Kreichberg (Austria) el 13 de gener i la setmana següent, a Laax (Suïssa), que Hidalgo va poder tornar a gaudir sobre la neu, recuperar sensacions i la confiança en ella mateixa.

I des de llavors no ha parat de progresar i millorar. A partir de la Copa del Món de Seiser Alm (Itàlia), el 27 de gener, la jove snowboarder ha aconseguit estar en el Top 25 en totes les competicions on ha participat. Va ser 22a en el big air i 24a en slopestyle a la Copa del Món a Quebec City (Canadà) i 23a en big air i 22a en slopestyle als Campionats del Món de Sierra Nevada.

Hidalgo, de 20 anys, acaba doncs la temporada amb la seva millor participació en Copa del Món. Ha gaudit sobre la pista i ha demostrat les seves qualitats i confiança en el traçat d’Spindleruv Mlyn.

El seu entrenador, Carles Torner, desctaca que “durant la classificació, va tornar a notar la lesió al genoll, però estava motivada i amb tantes ganes d’acabar en la millor posició possible que, al dia següent, i encara amb algunes molèsties, va aconseguir aquest magnífic resultat. Ha fet un gran final de temporada, i això que no va tenir la millor pretemporada possible”.