La Molina acollirà el 3è Memorial Albert Pardo patrocinat per Mundo Deportivo

Aquest cap de setmana 26 i 27 de gener, La Molina acull la 3a edició del Memorial Albert Pardo, organitzat per la FCEH i patrocinat per Mundo Deportivo, en memòria del periodista de la neu mort fa tres anys.

Durant els dos dies de competició d’aquesta prova que forma part del calendari FIS, es disputaran un Gegant, i un Eslàlom, tant d’homes com de dones, a les tres diferents categories absolutes: Sènior, Juvenil 1 i Juvenil 2. A més, també es celebrarà la competició en la de Ciutadans, amb la participació d’aquells esquiadors que compleixin els requisits per a formar part d’ella.

L’Albert, el periodista de la neu

Aquest serà el tercer hivern sense l’Albert Pardo, però el seu record continua molt viu al món de la neu. Albert va ser un periodista del Mundo Deportivo que ens va deixar fa dos anys amb motiu d’una malaltia coronària, després d’una vida molt vinculada, tant professional com personalment, als esports d’hivern.

En una premsa esportiva inevitablement cada cop més a prop del monopoli del futbol, l’Albert sempre va saber fer-se amb espai a les pàgines per a escriure sobre la seva passió, aconseguint amb la seva feina el creixement mediàtic dels esports de neu.

L’objectiu d’aquest Memorial es lloar com es mereix la seva figura i mantenir viu el seu record per a que les noves generacions coneguin un dels grans impulsors dels esports de neu als mitjans de comunicació.

Programa

PISTA : Roc Blanc
DISSABTE 26 : GEGANT – 09:25 h. inici carrera
DIUMENGE 27 : ESLÀLOM – 09:25 h. inici carrera

Enllaços relacionats:

Nota Informativa