La Molina, escenari d’un simulacre de rescat

Avui dijous, 15 de desembre, La Molina té previst realitzar un simulacre de rescat al Telecadira Font Canaleta, on hi quedaran 62 persones penjades que hauran de ser rescatades i evacuades. En aquest exercici de rescat en telecadira està previst el treball conjunt de personal de l’estació d’esquí de La Molina. Amb aquest cas pràctic es provarà el Pla d’Autoprotecció de La Molina.

Les persones rescatades seran voluntaris de dues escoles de transport sanitari: l’escola Narcís Xifra i Masmitja de Girona i l’Institut Alexandre Satorres de Mataró. Per a aquestes escoles el simulacre de rescat anirà acompanyat de classes teòriques i pràctiques d’immobilització que seran impartides en el centre de serveis mèdics de La Molina. 

L’objectiu d’aquesta jornada és millorar l’efectivitat i la rapidesa de les maniobres que s’apliquen i millorar la coordinació. En aquest sentit, un cop finalitzades les pràctiques tindrà lloc una reunió per a comentar els aspectes més destacables que s’hauran observat durant el simulacre.