La Molina torna a acollir dues proves de la Copa del Món FIS

Dos anys després d’albergar els Mundials de Snowboard FIS, La Molina torna a acollir dues proves de primera categoria internacional, una masculina i una altra femenina, de la disciplina d’Eslàlom Paral·lel Gegant (PGS) pertanyent al circuit de la Copa del Món FIS. Els millors especialistes participaran el proper 16 de març a la pista de l’Estadi – Font Canaleta.
 
La Copa del Món de snowboard, en la seva modalitat d’Eslàlom Gegant Paral·lel (PGS) ja va visitar La Molina els hiverns del 2008, 2009, 2010 i 2012.  

La prova de Paral·lel Gegant (PGS)

Es disputaran a La Molina dos Eslàloms Paral·lels Gegants (PGS), un en categoria masculina i una altra en la femenina. El Paral·lel Gegant (PGS), juntament amb l’Eslàlom Paral·lel (PSL), està considerada com la disciplina alpina de la Copa del Món de snowboard. Cada temporada, ambdues competicions proporcionen duels fascinants i emocionants cara a cara. 
   
19 països i 92 riders 
 
Aquesta Copa del Món portarà a La Molina a l’elit internacional del PGS. En total seran 92 els competidors que, excepte canvis d’última hora, intervindran en les proves. En total són 19 països. Per nombre de corredors inscrits destaquen Àustria i amb 24, Rússia amb 18, mentre que Canadà ha acreditat a 17; segueixen després Itàlia (13), Eslovènia i Suïssa (11), Alemanya (10), Japó (8), Estats Units (6), República Txeca i Ucraïna (5), Holanda, França i Xina (4), Coreja (3), Bulgària (2) i Austràlia, Sèrbia i Noruega (1).  
 
Els favorits

A La Molina estaran els líders de la Copa del Món de la present temporada, ja que la carrera del 16 de març és l’última abans que se celebrin les finals. Entre els homes, destaca Andreas Prommegger, d’Àustria, que és el líder provisional de la competició amb 2660 punts. El segon lloc l’ocupa el corredor italià Roland Fischraller (1990 punts), mentre que tercer és Rok Marguc (Eslovènia) que suma 1950 punts. Aquests tres esportistes buscaran aconseguir la victòria que els apropi al títol final de la temporada.

Programa Copa del Món PGS La Molina 2013

Dijous, 14 de març:
Pista Roc Blanc Entrenaments PGS

Divendres, 15 de març:
Pista Roc Blanc Entrenaments *PGS

Dissabte 16 de març:
8:45 – 10:45 h: Pista Estadi – Font Canaleta classificacions
12 – 14 h: Pista Estadi – Font Canaleta Final
14 h: Pista Estadi – Font Canaleta Cerimònia de premis

Internet

Al web oficial de La Molina es pot trobar tota la informació sobre la competició. També s’ha engegat un microsite www.lamolina2013.cat especial per a la prova. Les xarxes socials de Facebook, Twitter i el canal Youtube de La Molina també mantindran la informació actualitzada.