La pista Davallada proclama els millors del 24è Trofeu CE Terrassa

La pista Davallada ha reunit als corredors u14 per disputar un Eslàlom i un Gegant puntuable per a la Lliga Catalana Infantil de la disciplina

Masella va acollir els passats dies 7 i 8 de març la 24a edició del Trofeu Club Esquí Terrassa alhora 12è Memorial Adriana Tauler i 6è Memorial Gabriel Parellada, que enguany no ha estat Campionat de Catalunya de la disciplina. La competició, organitzada pel Club d’Esquí Terrassa, estava adreçada a la categoria Infantil u14 i formava part de la 32a Lliga Catalana Infantils d’Esquí Alpí.

En Eslàlom femení, Jana Suau del GRANUEC (1:33.78) va liderar la classificació, seguida de Lisa Vallcorba del CEVA (1:34.60) i de Cristina Sentis del CANMC (1:34.70). En Eslàlom masculí, el liderat va ser pel corredor del CAEI Peir Consul (1:27.77), seguit de Jordi Costa del CANMC (1:28.77) i Jordi Beascoechea de LMCE (1:29.26). En Gegant femení, primer podi per Carlota Pomes del CAEI (1:40.56), seguida per Jana Martínez de LMCE (1:41.44) i Jana Suau del GRANUEC (1:41.95). En Gegant masculí, Guillem Bosch del S.C.C. va fer primer (1:35.52), seguit de Jordi Beascoechea de LMCE (1:36.65) i David Eseverri del CAEI (1:36.66).