La Rabassa escenari del Campionat de Catalunya Relleus

El proper diumenge 8 de març tornen a La Rabassa els Campionats de Catalunya de Relleus per equips sota les distàncies de 2,5, 3 i 5 quilòmetres.  Fondistes de tecnificació del CEFUC, el CENA i l’ANEC van ocupar els primers llocs del podi en la passada edició.

Tots els corredors catalans d’esquí de fons estan convocats per a participar en aquests Campionats, una prova Open que constarà de tres relleus, el primer sota la tècnica clàssica i els altres dos sota la tècnica lliure.

Els equips, hauran d’estar integrats per 3 components del mateix sexe, tot i que, per facilitar la participació, s’ha considerat també que podran ser mixtes, però que en cap cas podran optar a podi.

Els corredors fins a la categoria Infantil 2 participaran a les distàncies de 2,5 i 3 quilòmetres mentre que els participants entre les categories Cadet i Màster ho faran a la distància de 5 quilòmetres.

En la passada edició del Campionat de Catalunya de Relleus es va proclamar campió l’equip del ANEC 2 a la distància de 5 quilòmetres masculins; integrat per Pol Vidal, Nil LLarden i Oriol Llarden. A la mateixa distància, però en categoria femenina, les Campiones van ser les noies de l’equip del CEFUC 1, Carola Vila, Berta Morral i Sandra Varela. També els corredors masculins del CEFUC1, que van participar a la distància de 2,5 quilòmetres; Jaume Pueyo, Nil Gil i Cesc Collel, es van proclamar Campions de Catalunya. Pel que fa a les noies en aquesta distància, el podi més alt va ser pel CENA 1 integrat per Silke Stock, Marta López i Marta Guitart.