LA SEU DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ D’ESPORTS D’HIVERN, A LA VAL D’ARAN

Gràcies a les negociacions entre la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, la Secretaria General de l’Esport i el Consejo Superior de Deportes, el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern tindrà la seva seu a la Val d’Aran.

La titularitat del Centre serà del Conselh Generau d’Aran, amb qui es va treballar conjuntament per tal d’aconseguir la classificació pertinent i aquest nou reconeixement. La bona feina feta com a Centre de Tecnificació d’Esquí Alpí de la Generalitat de Catalunya va contribuir a que hagi estat considerat un nou Centre Especialitzat.
 
El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va manifestar que “és molt important que un Centre d’aquestes característiques recaigui en aquesta zona de Catalunya, amb tanta tradició en els esports d’hivern”. “Vull felicitar el Consel Generau d’Aran per la feina feta durant els últims anys, que han estat preludi d’aquesta bona notícia. Finalment hem culminat el desig de tots els amants dels esports d’hivern de la Val d’Aran i això ens ha de permetre continuar treballant perquè apareguin i es consolidin bons esportistes d’alt nivell”, va afegir Ivan Tibau.