La tercera edició de l’Audi QuattroCup – Circuit d’Esquí Alpí Aleví de la FCEH es presenta a Barcelona

El proper 8 de gener tornarà un any més a iniciar-se a Espot Esquí el circuit d’esquí alpí en categoria alevins AudiQuattroCup.

Un circuit de 10 competicions que acompanyarà als joves esportistes fins el 20 de març que acabarà a Grandvalira. Aquest any s’espera superar les 3.150 inscripcions de la passada temporada. La Federació Catalana Esports d’Hivern torna un any més a recolzar l’esquí de base a través del circuit d’esquí alpí AudiQuattroCup que donarà el tret de sortida a l’estació lleidetana d’Espot Esquí.

El president de la FCEH, Ramon Carreras, ha explicat a la roda de premsa que “a través d’aquest circuit i dels seus patrocinadors, els clubs organitzadors de les proves que són l’autèntica ànima de l’esquí de base, tenen un important suport per a organitzar i donar a conèixer un circuit dirigit als nens de 7 a 10 anys”. Sens dubte, l’esquí de base és el motor d’aquest esport d’hivern i per això Audi i el grup de copatrocinadors formats per Llet Nostra, Aigua de Veri, Atomic i The North Face han decidit donar suport al circuit.

En aquesta tercera edició es tornaran a organitzar, després de les curses, divertides festes infantils pensades per a pares i nens. On hi hauran diferents activitats aprofitant el lliurament de premis que se celebra a les 5 de la tarda i en la qual assisteixen tots els participants i familiars.

Calendari de competicions

– Dissabte 8 de gener – Espot esquí
– Dissabte 30 de gener – Vallter 2000
– Dissabte 29 de gener – Boí Taüll
– Dissabte 5 de febrer – La Molina (*)
– Dissabte 12 de febrer – Masella (*)
– Dissabte 5 de març – Baqueira Beret (*)
– Dissabte 6 de març – Baqueira Beret
– Dissabte 19 de març – Masella (*)
– Diumenge 20 de març – Grandvalira
– Candanchú (pendent d’aprovació)