LA UFEC ESTRENA PERFIL AL FACEBOOK

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya s’ha incorporat a la xarxa social Facebook. A partir del proper dilluns 20 de setembre, es podrà accedir a través del nostre perfil a l’actualitat més rellevant de les federacions esportives catalanes i de la pròpia UFEC.

Per accedir-hi només s’ha d’escriure en el cercador d’aquesta xarxa social “Unió de Federacions Esportives de Catalunya” i un cop allà, clicar l’icona “M’agrada”. A partir d’aleshores, es podrà accedir a tota la informació i participar en tots els seus continguts. Tanmateix, us agrairíem que suggeríssiu el perfil de la Unió de Federacions a les vostres amistats, clicant l’icona “Suggereix-ho a amistats” que apareix sota el logotip de la UFEC.
 
Des del moment de la seva posada en funcionament, el perfil de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya s’actualitzarà de manera continuada amb notícies, fotografies, vídeos i tot aquella informació que sigui d’interès comunicar. Per la seva banda, els usuaris podran comentar tota aquesta actualitat, així com adreçar les seves consultes o suggeriments.
 
Aquesta nova iniciativa de la UFEC respon a la voluntat de la Unió de Federacions de continuar treballant per aconseguir la màxima difusió de l’esport federat català i se suma als esforços que ja es fan, entre altres, des de les pàgines de notícies als diferents diaris esportius, a la web de la UFEC (www.ufec.cat) i a través de la seva televisió digital, UFECtv (www.ufec.tv).