La Vall d’Aran reuneix l’equip de tecnificació d’esquí de fons durant el cap de setmana

Els dies 11 i 12 de desembre es va dur a terme la trobada de tots els corredors integrats dins del programa de tecnificació de la Federació Catalana d’esports d’Hivern (FCEH) en la modalitat d’esquí de fons.

La trobada, que es realitzà a la Val d’Aran coincidint amb la primera cursa de la temporada, va significar un element més del programa que la FCEH està consolidant pel que fa a la promoció de l’esport de base i d’evolució tècnica dels seus esportistes.

En aquesta trobada hi participaren una seixantena de corredors dels clubs catalans que formen part del que s’anomena les àrees de tecnificació que es troben repartides pel territori català: Val d’Aran, La Seu d’Urgell, Bellver, Puigcerdà i Tuixent; així com els membres del Centre de Tecnificació de la Seu d’Urgell i els integrants del programa de tecnificació de la Federació Andorrana d’Esquí.

Les activitats que es dugueren a terme anaren dirigides, principalment, al perfeccionament de la tècnica i, malgrat les condicions no del tot òptimes de la neu, varen ser molt profitoses per tots els participants.