l’Ajuntament de Rialp ret homenatge als germans Rocamora

Dissabte 14 d’abril  l’Ajuntament de Rialp (municipi del Pallars Sobirà, Lleida)  va retre un homenatge a la trajectòria esportiva i al sacrifici dels esquiadors d’alpí catalans Pol i Ona Rocamora. Tanmateix, Rialp va voler renonèixer l’esforç que fa tota la familia Rocamora amb l’esquí alpí.

La participació de la gent va ser més de l’esperada i el recolçament de l’Ajuntament i de tot el poble va ser molt valorat pels joves esquiadors. La recepció oficial va acollir a més de cent persones que van ocupar la sala de plens de l’ajuntament de Rialp.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat, Gerard Sabarich, del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, del director dels serveis terrirtoriales de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Joaquim Perisé, del president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibis, així com dels regidors de l’ajuntament de Rialp.

El mateix alcalde de Rialp, el senyor Gerard Sabarich, explicava així el perquè d’aquesta recepció:

"Avui estem tots de festa. Volíem donar-los un reconeixement i un homenatge a la seva trajectòria esportiva, sobretot que es reconegués l’esforç personal i el sacrifi familiar que hi ha darrere del que estan fent. I, a més, els valors de sacrifici, constància i treball que transmeten a tots els joves "

Sabarich va afegir que aquesta recepció:

s un acte de reconeixement per a ells i per al poble, perquè sàpiguen que amb molt orgull els portem a dins i, sobretot, pel que representen per als més joves, per la constància i dedicació que requereix l’esquí alpí. Són esportistes molt sacrificats i poc reconeguts ".

Després de finalitzar l’acte, tant el Pol Rocamora com l’Ona reconeixien que no s’esperaven que vinguessin tantes persones a l’acte. "Estava tot el poble, i per a nosaltres ha estat molt bonic aquest reconeixement. Estem molt contents "

Cliqueu sobre les imatges per ampliar.