L’Àlex Jorge, la Paula Giménez, l’Aleix Aubert i l’Aura Coronado guanyen el 21è Picarol de neu a Masella

foto

Masella ha acollit la 21a edició del Picarol de Neu organitzat pel club d’Esquí Terrassa.

Les categories U10 i U12 es van reunir a Masella el passat dissabte 28 de gener per celebrar una edició més d’aquesta competició veterana dins el Circuit Aleví català de la FCEH. La competició alpina, adreçada a les categories Alevins I i II, va constar d’un gegant a una sola mànega que va tenir lloc a la pista Davallada.

Va ser un dia complicat degut a la neu caiguda durant tot el dia anterior. Tot i això l’esforç comú per poder deixar la pista apta per la cursa, va donar els seus fruits i la cursa va ser un èxit.

El 21è Picarol de neu en categoria U10 va tenir dos protagonistes del club LLIVIA. L’Àlex Jorge (47.14) i la Paula Giménez (49.41) van ser els més ràpids i per tant, campions de la cursa. L’Iván Saura del SCC (47.59)  i en Sergi Ballester del ELIT (48.18) van quedar segon i tercer respectivament. Les encarregades de tancar el podi en categoria femenina van ser la Cloe Genero del CET (49.50) i l’Emma Blanxer (50.77).

 

Pel que a categoria U12 es refereix, el vencedor de la prova va ser l’Aleix Aubert del CET (43.96). L’Alejo Condomines del CANMC va ser el segon participant més ràpid i en Pedro Bernaus del CEAC (47.25) va finalitzar en 3a posició. La campiona en aquesta categoria va ser l’Aura Coronado del MLEC (45.86), el segon lloc va ser per la seva companya d’equip, Marta Borras (46.82). La Meritxell Dalmau del CANMC (47.09) va quedar tercera.

  

Al Picarol d’enguany hi van participar més de 250 petits esquiadors.