L’Anglet planta al Puigcerda i demostra molt poca esportivitat i respecte pel rival

L’Hormadi Anglet no es va presentar aquest dissabte a la pista del Club Gel Puigcerda, per disputar el partit programat de la Copa Pirenaica.

Els del país basc francés van demostrar tenir molt poca consideracio amb els rivals i amb els espectadors de Puigcerda. La directiva del Puigcerda ha endegat converses amb la Federacio perque estudii aquest cas i en prengui mesures si ho considera oportu. El partit estaba programat per les 20:30, i el president de l’Anglet va trucar a les 20h per dir que no es presentaven perque hi havia ‘les carreteres talladles i en mal estat per la neu’, excusa que no va poder aceptar el Puigcerda perque en aquella mateixa jornada hi havia dos equips vascos de veterans, un de San Sebastia i l’altre de Vitoria, que van fer el mateix cami que havia de fer l’Anglet. Els equips de veterans vascos que estaven a Puigcerda van asegurar que les carreteres estaven en perfecte estat i que no hi havia cap problema per venir des d’Anlet. El que si que ha comprovat el Puigcerda es que l’Anglet s’ha desplaçat fins a Nantes aquest diumenge, i que probablement s’els feia pesat jugar el dissabte a Puigcerda. En aquest cas s’hauria d’haver advertit previament per veure si era posible un canvi de calendari o almenys per avisar de que no podrien jugar amb l’antelacio suficient, ja que els calendaris fa mesos que están aprovats.

Aixi doncs, amb aquesta plantada es viu un nou fet lamentable en l’hoquei gel. La próxima jornada l’equip groc i negre es desplaça a San Sebastia, i no será fins el 6 i 7 de desembre que el Puigcerda torni a jugar a casa, en aquesta ocasio en partits amistosos de contra la seleccio sub 20 espanyola. Pel que fa a la lliga, no es reprendra fins el 8 de gener en el partit que enfrontara al FC Barcelona i el CG Puigcerdà, al palau blaugrana.

Informa F.C. Barcelona