L’Aramón CH Jaca, líder en solidari de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel

El duel entre els dos primers classificats de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel que va enfrontar diumenge 2 d’octubre, a la nit, al Club Gel Puigcerdà i l’Aramón Club Gel Jaca va deixar com a líder en solitari a l’equip jaqués després d’emportar-se la victòria per 2-4 forjada en el segon parcial del xoc amb 1-3 al seu favor. El FC. Barcelona s’ha enfilat a la segona plaça amb el seu triomf a la pista del CHH Txuri Urdin per 2-4 després d’un inici en què els barcelonistes s’avançaven per 0-3 en els primers 21 minuts de partit amb actuació destacada de Oriol Boronat, que va participar en els quatre gols. La SAD Majadahonda ha sumat la seva primera victòria de la temporada en derrotar el Escora BAKH, per un clar 14-5.

El duel de colíders va començar amb una primera part sense gols, però els d’Osca es van avançar en el primer atac del segon parcial de la mà de Jordy Anglés (0-1). Després de l’empat d’Orlando Pereiro, dos gols consecutius de Anglés i Desi Pérez van posar per primera vegada dos dalt als de Bill Wilkinson (1-3), resultat amb el que va arrencar el tercer temps. Els gironins van poder retallar distàncies gràcies a Bastien Tona, però a menys de dos minuts del final el Aramón CH Jaca es va assegurar el triomf després de la transformació d’un llançament de penal, obra de Desi Pérez (2-4).

El F.C. Barcelona ha ascendit fins a la segona plaça de la taula gràcies a la seva victòria a la pista del CH Txuri Urdin per 2-4. Els barcelonistes van aconseguir avançar-ja als 27 segons de partit amb gol de Danilo Didkovsky. Oriol Boronat va posar el segon al marcador poc abans del final de la primera part i Michelle Crivelli va fer el mateix a l’inici del segon període (0-3). Els donostiarres van reaccionar intervingut aquest parcial amb dos gols d’Adrián Sola i Maxime Lutaud en poc més d’un minut (2-3), encara que finalment els tres punts van volar de la pista del Txuri amb un últim tant de Boronat, que amb els seus dos gols i els seus dos assistències va aconseguir la màxima puntuació del xoc.

La golejada de la jornada ha tingut lloc a la pista de Majadahonda, on l’equip local es va imposar al cuer, el Escora BAKH de Vitòria, per 14-5. Els madrilenys van veure com Gorka Etxebarria empatava el gol inicial de Joan Bravo en els primers minuts del xoc, però a partir d’aquest instant quatre gols en poc més de dos minuts de Ansa, Bravo, Zbroinski i García-Arias obrien una bretxa que semblava pràcticament insalvable per als bascos. Etxebarria retallava distàncies de nou en el tram final del primer període (5-2), però un nou parcial de 5-0 l’equip local-en què també va jugar Maria Gurrea-liquidava el xoc a falta dels últims 20 minuts, que va acabar favorable als majariegos per 4-3 per signar el definitiu 14-5.