Laura Orgué, 4a en el skiathlon de Zwiesel

La catalana Laura Orgué va aconseguir una excel•lent 4a plaça a Zwiesel (Alemanya), nova parada de la Copa d’Europa. Les proves es van celebrar el passat cap de setmana. 

L’Equip Nacional d’esquí de fons continua prodigant-se en aquest mes de gener, amb competicions cada setmana per recuperar moltes de les proves anul·lades al desembre a causa de la meteorologia. Després de participar tots en Arvieux (França) en proves de la Copa d’Europa (OPA) de categoria absoluta i júnior, ho van fer recentment a Zwiesel (Alemanya), nova parada de la competició continental.

En Zwiesel van competir en dos dies. En la cursa de dissabte, un Sprint en estil lliure, van participar Berta Morral i Maialen López, en categoria júnior femenina, i els germans Ioseba i Imanol Rojo. Es va classificar per als quarts de final la jove Berta Morral amb el novè millor temps, en una bona carrera. Després en l’eliminatòria va quedar fora, quedant en el còmput final la 21a.

Ja en la carrera de diumenge, una prova de Skiathlon (amb canvi d’esquís d’estil clàssic a estil lliure), es va donar la millor actuació de l’equip espanyol, signada en categoria sènior femení. En ella, Laura Orgué va quedar en quart lloc. Per la seva banda, en categoria sènior masculina, Vicenç Vilarrubla va quedar novè, a poc més de 3 segons del primer. Per la seva banda, Javier Gutiérrez va concloure el 22è, Imanol Rojo el 29è, Diego Ruiz el 31è i Ioseba Rojo el 33è.  

El programa competitiu de l’Equip Nacional prosseguirà el proper dia 22 a Dobbiaco (Itàlia).