Laura Orgué 58a a la prova de Copa del Món d’Oestersund

La fondista catalana del CEFUC va fer la cursa de 10 quilòmetres amb un temps de 26 minuts i 47 segons. Aquest dimecres dia 18 comencen els Campionats del Món d’esquí nòrdic a Falun (Suècia).

Laura Orgué va fer un 58è lloc (de 70) a la prova de Copa del Món d’esquí nòrdic d’Oestersund (Suècia) celebrada el diumenge 15 de febrer. Aquest era l’últim test oficial per a l’esportista de la FCEH abans de la disputa dels Campionats del Món d’esquí de fons, que tindran lloc des d’aquest dimecres i fins a l’1 de març a la població de Falun, també a Suècia.

A la cursa de 10 quilòmetres estil lliure, Orgué va quedar lluny del ‘top-30’, que és l’objectiu inicial de cara als Mundials. La catalana va marcar un temps de 26 minuts 47 segons i es va quedar a poc més de 3 minuts de la guanyadora, que aquesta vegada va ser la sueca Charlotte Kalla (23:26). Les noruegues Marit Bjoergen i Therese Johaug, grans dominadores de la Copa del Món, van ser segona i tercera respectivament.

Als Mundials, Laura Orgué té previst competir en tres proves: l’skiathlon (7,5+7,5 km), el dissabte dia 21; la cursa de 10 quilòmetres estil lliure, el dia 24; i la de 30 quilòmetres amb sortida en grup, el 28 de febrer.