Laura Orgué 7a en els 10 quilòmetres FIS a Gaalaa

La fondista catalana i membre de l’equip espanyol d’esquí de fons de la RFEDI, ha signat una gran actuació en la competició FIS disputada a Gaalaa (Noruega). 

Els passats dies 29 i 30 de novembre l’equip d’esquí de fons de la RFEDI va competir en Gaalaa (Noruega), en les seves segones proves FIS de la temporada, les primeres van ser a l’estació noruega de Beitostolen.

Laura Orgué, en la modalitat de 5 quilòmetres va finalitzar en el lloc 20è. Un dia després, la fondista va obtenir el millor temps en la cursa de 10 quilòmetres. Aquests resultats la col·loquen la 13a del mini tour general.

Podis

Les esquiadores noruegues van copar el podi de dissabte. En els 10 quilòmetres Feu Ragnhild va ocupar el 1er lloc, en 2ona posició Eidi Mari i Slind Silje Oeyre en 3er lloc, igual que ho van fer en la classificatòria del dia anterior. El podi de diumenge va ser per a les noruegues Silje Theodorsen, Silje Oeyre Slind i tercera Mari Eide.

Propera competició

La propera cita per a Laura Orgué serà la seva 1ra Copa del Món de la temporada a l’estació Noruega de Lillehamer durant els dies 5, 6 i 7 de desembre.