Laura Orgué estrena temporada en Copa del Món a Lillehamer

Després d’haver participat durant dos caps de setmana a proves FIS a Suècia, Laura Orgué ha estrenat temporada en la Copa del Món de Lillehamer aquest passat cap de setmana.

Segons l’esportista ‘Hi anava amb les expectatives altes, però conscient que en el meu cas, la temporada encara és llarga i l’objectiu el tenim marcat de cara al febrer amb els Jocs Olímpics de Sotxi 2014’.

Orgué va competir en la prova dels 10 quilòmetres en estil clàssic i sortida a cronòmetre, finalitzant en 53a posició a 3 minuts 20 segons de la 1era classificada. Encara que el resultat com a posició no és extraordinari, la fondista catalana assegura que ‘hem acabat contents d’aquesta competició ja que, dels darrers anys, ha estat el millor resultat en la primera Copa del Món de la temporada i perquè les diferències de temps amb les posicions precedents van ser molt ajustades’. La setmana vinent, el dissabte 14 de desembre, Orgué participarà en la següent prova de Copa del Món a Davos. Es tracta d’una prova de 15 quilòmetres en estil patinador. ‘Tant per l’estil com per la distància crec que podria fer una bona cursa, així que l’objectiu està en millorar la posició de la setmana anterior.’, explica la catalana.

En categoria masculina, l’equip espanyol ha competit en tres proves FIS a Bessans (França). El millor resultat va ser l’11è lloc de Javier Gutiérrez en els 15 quilòmetres. L’esquiador càntabre també va obtenir un 14è lloc en la prova de 10 quilòmetres, just per davant d’Imanol Rojo.