Laura Orguè, Marta Cester i Lydia Iglesias primeres a la Naut Aran Skating Pirineus

El pasat diumenge dia 23 de desembre Baqueira Beret va acollir la 2a Naut Aran Skating Pirineus d’Esquí de fons amb els recorreguts de 10, 7’5, 5 i 2’5 km en categories femenina i masculina Benjamins – Infantil I, Minimes – Infantil II, Cadets, Júnior I i II i Sèniors. La novetat d’aquest any és que la 2a Naut Aran Skating Pirineus formava part no només del calendari de Copa Espanya i Copa Catalana i Copa Nins sinó també de la I Copa Pirineus Nòrdica, nova copa de la qual s’extraurà un país guanyador entre els 3 països participants: Espanya, França i Andorra. 

10km Sèniors, Júniors 1, Júniors 2

Pel que fa a les dones, en categoria Sènior, la primera classificada va ser la catalana Laura Orgué del CEFUC amb un temp de 26:03 seguida en segon lloc de Mailen Lopez (28:21) i en tercer lloc d’Elisa Hernández (28:25). Berta Morral del CEFUC va quedar en 4t lloc a 3 minuts de la tercera classificada. En categoria Júnior 1, la primera classificada va ser Marta Cester de l’Aran Nórdic E.C

Pel que fa als homes en aquesta distància, els més ràpids en categoria Sènior van ser els germans vascos Imanol i Ioseba Rojo, que van arribar en primera i segona posició respectivament amb una diferència de tant sols 2 segons. Imanol va fer un crono de 24:05 i Ioseba de 24:07. El tercer classificat va ser el català Vicenç Vilarrubla del CEFUC amb un temps de 24:55. Oscar Jorba, company de club, va arribar en 4t lloc. 

En categoria Júnior 1, el segon lloc va ser assolit per Julen Armendaritz del CEFUC, amb un crono de 25:30 i el tercer pel també català Mario Parodi del P.E.C. (25:39). Els germans Llarden de l’Aran Nórdic E.C., Oriol i Nil, van arribar a la meta en 4t i lloc respectivament. Oriol va fer un crono de 26:00 i Nil de 26:03. Bernat Galceran del P.E.C va fer amb un temps de 27:30 i el 7è lloc va ser per Arnau Vidal del CEFUC.

En categoria Júnior 2 (1993-1992) el català Jose Ramon Rodriguez Palacin de l’Aran Nórdic E.C va fer 4t i el seu company de club, Juan Huguet Ravall, 6è.

7,5 km – Cadet-

Respecte a les dones, en categoria Cadet, la catalana Lydia Iglesias de l’Aran Nórdic E.C. va fer 1a amb un temps de 23:11.

Pel que fa als homes, les millors marques en aquesta categoria van ser la de Pol Vidal de l’Aran Nórdic E.C. que va fer 7è i la del seu company de club Jan Segalas que va fer 8è.

5km – Infantils 2

De les noies, en categoria Infantil 2, la primera classificada va ser Alba Puigdefabregas del CEC, que va fer un temps de 15:20. 6 segons després va arribar Paula Martinez del CENA que va fer 2a. Lola Garcia del P.E.C. va fer 5a i Mireia Galceran 10a.

Pel que fa als nois en categoria Infantil 2, el més ràpid va ser Gral Selles del Bellver amb un temps de 13:48. En 4t lloc va arribar Andres Peña del CENA (15:22) i en 7è lloc Marc Vidal de l’Aran Nórdic E.C. (15:39). El seu compayn de club, Gerard de Castellarnau va fer 11è.

2,5 km – Infantils 1

En categoria Infantil 1 els millors catalans van ser Marti Forcada del P.E.C que va fer 2on amb un temps de 7:46.2 (a 12 segons de l’aragones Pablo Supervia que va fer primer), i Pol Riu del CENA que va arribar en tercera posición amb un temps de 7:47.0.

Enllaços relacionats

Resultats a la web oficial NAUT ARAN SKATING PIRINEUS

Galeria d’imatges