LÁZARO MARTÍNEZ, BRONZE AL MUNDIAL DE BORKEN

El ‘musher’ català Lázaro Martínez va pujar al podi del Mundial de Borken (Alemanya), celebrat el darrer cap de setmana, per recollir la medalla de bronze aconseguida a la disciplina de trineu amb vuit gossos nòrdics.

Martínez, que portava diversos anys sense competir en aquesta modalitat, va haver de demanar un cart al seu company Álex Cañizares, ja que ell no en tenia i habitualment entrena amb quad. Tot i així, el català va mostrar un gran nivell que va donar els seus fruits en forma de medalla i primer gran èxit de la temporada.

Una gran actuació al segon i darrer dia de competició, on Martínez va aconseguir ser el segon millor temps a la distància de 8.500 metres, li va valer al ‘musher’ català per fer-se amb el bronze i superar d’aquesta manera les expectatives més optimistes prèvies a la competició.

Pel que fa a pròxims reptes, Martínez va assegurar que té previst disputar Campionat d’Europa de Les Fourgs (França), així com el Campionat de la WSA a Zuberec (Eslovàquia). D’altra banda, va descartar la seva participació al Campionat d’Espanya sobre terra, celebrat l’últim cap de setmana d’aquest mes de novembre a Vallgorguina (Barcelona).

FRANCESC VALLESPÍ, A PROP DEL PODI EN TRINEU AMB VUIT GOSSOS

D’altra banda, el també català Francesc Vallespí va ser molt a prop de sumar el que hagués estat el segon podi de la nostra federació a Borken. Vallespí va realitzar un gran campionat, i encara que no va poder aconseguir una medalla, va finalitzar quart a la modalitat reina de trineu amb vuit gossos, a pocs segons del tercer classificat.