L’equip català estrena proteccions a la pista del FC Barcelona

L’equip català de competició de patinatge de velocitat va estrenar ahir diumenge 13 d’abril les proteccions a la pista de gel del FC Barcelona que els permetrà realitzar les sessions de velocitat i de qualitat. És un pas endavant cap al perfeccionament d’aquests esportistes gràcies al suport del Consell Català de l’Esport, l’Oficina de la Candidatura Olímpica Barcelona Pirineus 2026 i  el FC Barcelona.

Gràcies a un acord entre la FCEH, el Consell Català de l’Esport, l’Oficina de la Candidatura Olímpica Barcelona-Pirineus 2026 i el FC Barcelona, un grup de 28 patinadors de velocitat (amb edats compreses entre els 5 anys i la categoria Sènior), van iniciar el passat 11 d’octubre de 2013 els entrenaments de Short Track de forma continuada a la pista de gel del FC Barcelona.

Els entrenaments, que es complementen amb sessions off-ice i de patinatge de velocitat en rodes, són bàsicament de tècnica i perfeccionament. Amb l’arribada de les proteccions a la pista, els patinadors ja podran incloure en els seus programes d’entrenament les sessions de velocitat i de qualitat. Segons els responsable de Short Track de la FCEH, Ruben Llop, ‘es tracta d’uns esportistes amb moltes possibilitats de poder aconseguir fites esportives importants en el patinatge de velocitat a curt i mig termini’.

Enllaços relacionats

Nou èxit del Short Track català a Belfort
Roger Vallverdú aconsegueix la mínima per a la Starclass 2014
8 podis catalans al Challenge IDF i al Championat de Ligue IDF