L’equip masculí del programa d’alt nivell torna de la seva concentració a Itàlia

Juan del Campo (Atomic), Pol Rocamora (Atomic) i Miquel Mateu (Fischer), membres del programa  d’alt nivell d’esquí alpí de la FCEH, han realitzat una concentració tècnica a la glacera de Passo Stelvio (Itàlia) del 24 al 29 de Setembre.

Després d’un període de preparació física intensa i de l’última concentració a Landgraaf a principis d’agost, els esportistes han compartit 5 dies d’entrenament amb l’equip femení, integrat per Nuria Pau, Ona Rocamora, Mariona Boix i Julia Bargallo.

La concentració ha tingut una durada de cinc dies durant els quals els esportistes han pogut introduir el treball tècnic específic progressivament, després de realitzar des del maig al juliol, un treball més enfocat a estabilitzar el treball de base.

Segons l’entrenador de l’equip masculí de la FCEH, Joan Orriols, ‘les condicions han estat òptimes i els objectius marcats s’han pogut portar a terme’. El proper dilluns 7 d’octubre, l’equip es desplaçarà a la glacera de Stubai, per fer una altre concentració de 7 dies a Àustria. Aquesta, serà la 6a concentració tècnica en aquesta temporada.