L’equip Sporting l’Olla Cyril es proclama líder provisional de la Lliga Catalana de Curling en la segona jornada

foto

El diumenge 22 de gener es va disputar la segona jornada de la 12a edició de la Lliga Catalana de Curling a Puigcerdà. 14 van ser els equips participants que van disputar la segona jornada de les cinc totals.

La jornada va arrencar a partir de les nou del matí amb la primera ronda. Els equips que van aconseguir la victòria van ser el Val d’Arán Montcorbison, els The Walking Stones, el Puigcerdà Masters, l’Sporting L’Olla Cyril i el Barcelona Aparicio.Tots ells van aconseguir sumar el primers punts classificatoris d’aquesta lliga.

En la segona tanda de partits el Puigcerdà Gold Rocks va assolir el seu primer triomf. Els equips Puigcerdà Màsters, l’Sporting l’Olla Cyril, el Val d’Arán Montcorbison es van dur per segona vegada els millors marcadors finals. El Val d’Arán Garona i el Puigcerdà Pioc’s Stones van quedar empatats en aquesta ronda.

Finalment, a la tercera i última ronda, el Val d’Arán Garona aquesta vegada va aconseguir la seva primera victòria de la jornada. Els The Walking Stones, el Val d’Arán Montcorbison i l’Sporting L’Olla Cyril van repetir victòria també en aquesta tercera ronda final.

Classificació provisional – jornada 2-

 1. Sporting L’Olla Cyril 

 2. Puigcerdà Pioc’s Stones 

 3. Puigcerdà Masters 

 4. Val d’Arán Montcorbison
 5. Barcelona Navarro
 6. Puigcerdà Gold Rocks
 7. 
The Walking Stones
 8. 
Barcelona Aparicio
 9. 
Barcelona Morral
 10. Val d’Arán Garona
 11. 
Sporting L’Olla Pepe
 12. Puigcerdà Divines
 13. Barcelona Almazor
 14. 
C.E. Berguedá

Jornades

 • 1a jornada: 27 de novembre
 • 2a jornada: 22 de gener
 • 3a jornada: 19 de febrer
 • 
4a jornada: 9 d’abril
 • 5a jornada: 6 i 7 de maig

Calendari de partits
Classificació completa