Les baixes tornen a passar factura al Puigcerdà en el match contra el Jaca

Dissabte 20 de novembre aragonesos i catalans s’enfronten en la 9a jornada d’hoquei sobre gel on els aragonesos vencen clarament per un 12 a 1

 

Les baixes continuen essent un dels grans problemes del Club Gel Puigcerdà aquesta temporada. Amb només deu jugadors van haver d’afrontar el partit d’aquest dissabte a la nit contra l’Aramon CH Jaca que va desfer-se dels cerdans sense cap problema per un clar 12 a 1. El Puigcerdà va tornar a jugar sense dos homes clau per l’equip com el defensa Dani Almendros i el davanter Pablo Muñoz, a més de les baixes d’Alex Rodríguez, i de Marc Ravetllat. A aquesta situació se li suma la lesió del segon porter, Óscar González, que va patir una fractura oberta en un dit de la mà dreta quan estava fent l’escalfament a Jaca, un incident desafortunat que es suma a la mala ratxa del Puigcerdà en aquest aspecte. González ha estat intervingut quirúrgicament a Puigcerdà aquesta matinada i la seva recuperació serà lenta. Ara els groc i negres es troben sense porter suplent, i es possible que es reincorpori a l’equip Albert Cerdà com a segon porter.

Amb aquestes condicions, el partit va ser una crònica anunciada, ja que el Jaca disposava de tres línies de jugadors en plena forma i amb moltes ganes de superar el Puigcerdà. En la primera part ja van fer pujar un 6 a 0 en el marcador que va treure qualsevol esperança als groc i negres. La resta del partit va ser un pur tràmit.

El Puigcerdà espera recuperar jugadors aquesta setmana i continuar treballant en el nou sistema de joc que porten a terme el canadenc Lawrence Sacharuk, i Gabi Masó. La pròxima jornada el Puigcerdà rebrà l’Hormadi Anglet, en un partit que s’espera disputat i en el que els groc i negres tenen moltes possibilitats de sumar tres punts i desplegar el nou joc.

 

 

Informa CGP