Les espanyoles guanyen en la primera jornada del Mundial

La selecció espanyola femenina d’hoquei gel es va imposar ahir a Bèlgica per 3-1 en la primera jornada del Campionat del Món (Divisió II, Grup B) celebrat a Puigcerdà, punt de trobada de les seleccions que estan disputant aquest Mundial femení d’hoquei gel.

Ahir es van celebrar tres partits, entre ells, Espanya-Bèlgica, en què les espanyoles van anotar el primer triomf en aquesta competició. Les jugadores dirigides per Sylvain Humeau van remuntar el gol inicial de les belgues per acabar sumant els primers punts del campionat gràcies a Ana Ucedo i Lucía Ruiz. Les espanyoles no tornaran a jugar a la pista gironina fins demà, quan s’enfrontaran a l’equip de Corea del Sud, un dels favorits a la medalla d’or.

A la resta de les trobades, la selecció d’Islàndia es va imposar sense massa problemes a Sud-àfrica per 1-5 i l’equip de Corea del Sud, que ha confirmat la seva condició de favorit per a la victòria final i l’ascens de divisió, ha treballat dur per donar la volta al marcador i derrotar Croàcia per 4-1.