Les estacions del Grup FGC a punt per a les vacances de Nadal

Les estacions de FGC estan preparades per a les vacances de Nadal amb la visita del Pare Noël, els Parcs Lúdics, el Parc de Nadal a Alp i el  bateig amb raquetes de neu.

 

La Molina

25 de desembre –  Visita del Pare Noël

Com cada any, el matí del dia de Nadal Santa Claus es desplaçarà fins a La Molina per visitar tots els nens i nenes que siguin a l’estació. Els saludarà des de la mítica Pista Llarga i repartirà caramels entre tots els infants que siguin a pistes en aquell moment.

Durant aquest dia, a més, l’estació de la Cerdanya aplicarà una tarifa especial de 3,00 € per a tots aquells que vagin disfressat íntegrament de Pare Noël.

26 al 30 de desembre –  Parc de Nadal d’Alp

Del 26 al 30 de desembre, el Palau de Congressos d’Alp acull el Parc de Nadal, el qual es podrà visitar tots els dies de 16.00 a 20.30 h.

El dia de Sant Esteve s’inaugurarà amb l’obertura del Parc de Nadal Infantil i Juvenil. L’endemà, diumenge 27, a les 18:30 h, s’organitzarà l’activitat de ZUMBAKIDS i a les 20.00 h, a la Sala de Congressos, hi haurà un gran concert amb la coral VEUSCOMSÍ del programa OH HAPPY DAY de TV3. El dia 28 continuaran els concerts de la mà de la coral JARKS (també del programa OH HAPPY DAY de TV3), a les 20.00 h, a la Sala de Congressos. Dimarts 29 es durà a terme l’activitat dels bombers d’Alp.

Finalment, el dia 30 es podrà gaudir d’un gran espectacle de cloenda amb els BRODAS BORS, a les 19.30 h. A més, a les 19.15 h, se sortejaran tota mena de premis per aprofitar al màxim la neu durant aquesta temporada d’hivern, com ara classes d’esquí de l’Escola Poliesportiva de La Molina i una gran panera de Comerco, entre moltes altres sorpreses. De l’important de l’entrada d’aquest últim dia 1,00 € anirà destinat a Play & Train i la Fundació IPI per a la construcció d’un hospital materno-infantil a Etiòpia

Més informació: www.lamolina.cat


Vallter 2000

23 de desembre – Esquiada amb el Pare Noël

El proper dimecres 23 de desembre, Vallter 2000 organitzarà una esquiada amb el Pare Noël. Els menuts podran baixar per les pistes de l’estació, la zona de debutants, el Parc Lúdic i la zona de la terrassa del bar, acompanyats de Santa Claus a tan sols dos dies del dia de Nadal.

A més, a partir d’aquest mateix dia i durant totes les festes nadalenques, l’estació posarà en funcionament el Telecadira per fer passejades i oferirà una promoció especial: “Telecadira + esmorzar d’alçada” a la cafeteria Les Marmotes, des d’on es pot gaudir de les vistes del Balcó del Pirineu. A més el Parc Lúdic també estarà obert al públic.

Més informació: www.vallter2000.cat

 

Vall de Núria

26 de desembre –  Bateig amb raquetes de neu

El dia de Sant Esteve els visitants de Vall de Núria podran viure la neu del Pirineu d’una manera diferent, gràcies a les rutes guiades amb raquetes de neu organitzades a la vall. Es tracta d’una proposta molt original, per fer amb els amics o la família i pensada per als majors de 7 anys.

L’activitat començarà a les 10.30 h però cal presentar-se mitja hora abans davant del local d’OXINEU. Després de caminar un parell d’hores, es podrà gaudir lliurament de l’entorn de Vall de Núria.

El preu de l’activitat inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), excursió amb guia i material (raquetes). Tots els participants han d’anar amb el material obligatori: roba d’abric, guants, gorra i calçat adequat. És necessari fer reserva prèvia.

Durant aquestes festes, a més, l’estació disposarà del paquet “Regala Vall de Núria”, una promoció ideal per aquest Nadal, ja que permet els usuaris triar entre una “Escapada romàntica” o un “Pack al vostre gust (fins a dos nens gratis per habitació)”. Aquesta oferta es podrà aprofitar del 7 de gener al 28 de març.

Més informació: www.valldenuria.cat

 

Port Ainé

L’estació de Port Ainé compta amb un Parc Lúdic on els visitants poden gaudir de les pistes de trineus i tubbing, el jardí de neu o el Disc Golf.

Durant aquesta temporada d’hivern, a més, els usuaris podran jugar dins el Parc d’Aventura als Arbres – Circuit Multiaventura, un parc d’aventura entre arbres on petits i grans podran travessar un circuit de múltiples activitats. Es tracta d’un recorregut de 7 metres d’alçada, al qual s’accedeix a partir d’unes escales movedisses amb troncs i que està format per 1 pont tibetà, 3 torres i 2 tirolines. El circuit és apte per a tots els públics, a partir dels 7 anys i 1,20 m d’alçada (ambdues condicions obligatòries). Els infants han d’anar sempre acompanyats per un adult.

El Parc Lúdic de Port Ainé estarà obert durant tota la temporada d’esquí, cada dia, de 9.30 a 16.30 h.

Més informació: www.portaine.cat

 

Espot

Durant aquest Nadal Espot obrirà el seu Parc Lúdic, que inclou un ampli ventall d’activitats, entre les quals destaquen l’itinerari amb raquetes de neu, la pista de tubbing i de trineus o el jardí de neu, entre d’altres.

Aquests dies, els usuaris tindran la possibilitat d’adquirir el Forfet del Parc Lúdic, que inclou 1 pujada i baixada amb el Telecadira La Roca, accés a la Cinta de debutants de la zona del Parc Lúdic i 3 hores d’ús il·limitat de les activitats del parc.

L’horari d’obertura del parc és de dilluns a diumenge, de 9.30 a 16.30 h.

Més informació: www.espotesqui.cat

Els detalls de totes les activitats es poden consultar als webs www.lamolina.cat, www.valldenuria.cat, www.vallter2000.cat , www.portaine.cat i www.espotesqui.cat.

Comunicació FGC – Turisme i muntanya         www.turismefgc.cat/sala-premsa