LES ESTACIONS D’ESQUÍ DELS FGC PRESENTEN LES SEVES NOVETATS LA SETMANA VINENT

El nou espai del vestíbul de l’estació de Provença acollirà, entre dimarts 22 i divendres 25 de novembre, l’Espai de Neu, que inclourà totes les novetats, promocions i millores en infraestructures que presenten les quatre estacions d’esquí d’FGC (La Molina, Vall de Núria Espot i Port-Ainé) de cara a aquesta nova temporada.

Durant aquests dies es duran a terme un seguit d’activitat, destacant entre elles la instal·lació d’estands de les diferents estacions, amb promocions i venda de forfets, però també la realització de concursos de dibuix i fotografia oberts a la participació de tothom.

La temporada d’esquí 2011-2012 és apunt d’estrenar-se: La Molina té previst fer-ho el proper dissabte dia 26 de novembre, mentre que Vall de Núria i les estacions d’Espot i Port-Ainé obriran les seves portes el dia 3 de desembre, just abans del pont de la Puríssima.

 

LA MOLINA

La Molina, una de les estacions més veteranes d’FGC ha dedicat els darrers mesos a la millora de les seves infraestructures. En aquest sentit, destaquen les actuacions que ha realitzat en matèria de conservació del medi ambient, amb l’objectiu de convertir-se en una estació més eficient i sostenible.

En aquest sentir, l’estació ha adquirit una nova caldera de biomassa i ha renovat el sistema d’innivació amb 90 canons d’última tecnologia.

Pel que fa a l’aspecte comercial, La Molina ofereix ara la possibilitat de recàrrega ‘online’ dels forfets mans lliures, ha incorporat excursions en helicòpter a la seva oferta d’oci i s’han adequat els accessos i pàrquing de la zona de Roc Blanc.

 

VALL DE NÚRIA

La Vall de Núria ha instal·lat nous paravents, senyalitzacions, matalassos, xarxes, balises i paviments per millorar i garantir la seguretat dels seus clients.

D’altra banda, s’ha ampliat també la capacitat d’aparcament a l’estació de Ribes Enllaç i s’han millorat els accessos a les andanes de l’estació de Queralbs.

A més, la Vall de Núria disposarà aquesta propera temporada de major capacitat d’allotjament amb l’ampliació de 10 apartaments dúplex de gran capacitat i 10 habitacions familiars que, ubicats en el nou edifici de Sant Josep, complementen en 100 places més l’actual capacitat d’allotjament de 160 places.

 

ESPOT I PORT AINÉ

Les estacions d’ Espot i Port-Ainé són les darreres que s’han incorporat a l’oferta turística de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

De cara a la que serà la primera temporada sota la gestió d’aquest organisme, s’ha millorat el sistema de producció de neu d’ambdues estacions amb l’objectiu de proveir les pistes amb neu artificial si les condicions climatològiques no són les més òptimes.

A més, s’ha asfaltat el final de la carretera de Port-Ainé des de la cota 1600 fins l’Hotel Port-Ainé 2000 i també l’aparcament de l’estació amb l’objectiu de garantir la seguretat dels clients i millorar la facilitat d’accés.