Les proves inaugurals de la Audi Quattro Cup tindràn lloc a Candanchú i Formigal del 20 al 22 de gener

El circuit d’Audi Quattro Cup, que va ser posposat per la Federación Española de Deportes de Invierno i les estacions d’esquí degut a les males condicions meteorològiques, ja te nova data d’inici. Les carreres inaugurals seran el cap de setmana del 20, 21 i 22 de gener a les estacions de Candanchú i Formigal. Les poques precipitacions caigudes al Pirineu català i l’anticicló que ocupa la major part del territori impedeixen que les estacions de La Molina i Masella disposin de suficient neu de qualitat per executar la competició amb total seguretat, frenant aixì la inauguració del circuit aquest cap de setmana vinent ajornant-la set dies més endavant a Candanchú.

L’esdeveniment forma part del FIS World Snow Day, el día mundial on els esports i les activitats de neu reben homenatge. Aquest esdevenimentsparal•lel a la competició convertirá a l’Audi quattro cup en una gran festa de l’esquí.   

Encara que la primera cita a les estacions de la Cerdanya s’hagi vist afectada, les proves de les categories Infantils II i Alevins I i II se celebraran igualment més endavant. No es tracta doncs d’una cancel•lació, sinó d’un ajornament que tindrà nova data pendent de confirmar aquests propers dies. A l’espera que aviat caigui la neu amb força, el tret de sortida de la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí es trasllada a la part més occidental del Pirineu encara que la festa de la neu arribarà posteriorment en La Molina i Masella. Quan les condicions siguin 100% segures, Audi quattro cup se celebrarà amb total normalitat acabant la jornada en el poliesportiu d’Alp amb trofeus, regals i moltíssimes activitats per a totes les edats.

La nova edició d’Audi quattro cup ja ha obert les seves inscripcions a través de la web de la Real Federación Española de Deportes de Invierno. Tots els esquiadors d’entre 7 i 14 anys, membres d’un club i amb fitxa de la Federación poden participar al circuit només registrant-se al formulari d’inscripció que es troba en www.rfedi.es.

A més del lliurament de trofeus, el públic podrà gaudir d’una infinitat d’activitats com per exemple tallers, sortejos, elaboració de crêpes, estació de vídeoconsoles o un concurs de dibuix.

– Més info a la website oficial: www.audiquattrocup.es

Fotografia extreta de la web oficial