Les sorpreses protagonitzen la 18a jornada de la Lliga Nacional

La 18a jornada de la Lliga ,celebrada dissabte 1 de febrer, es va saldar amb un bon nombre de sorpreses pel que fa als marcadors

En el partit més esperat de la jornada, ja que el FC Barcelona havia de guanyar a l’Aramon CH Jaca per mantenir l’última plaça dels play – off, el marcador va sentenciar la trobada a favor dels locals. A la pista jaquesa, l’Aramon es va imposar al FC Barcelona per 4-2 a falta de les dues últimes jornades, a les quals dos equips arriben empatats a 21 punts. Els jaqueses van poder d’aquesta manera arrabassar la 4a posició de la taula als barcelonistes i treure-li avantatge en els seus enfrontaments directes, que ara es salden amb dos triomfs de l’Aramon CH Jaca, un del FC Barcelona i un a penals dels culers.

Pel que fa a l’equip CHH Txuri Urdin s’ha assegurat la 3a posició de cara a les eliminatòries pel títol guanyant al que serà el seu rival en la 1a fase, el CG Puigcerdà, per 4-6. Mentre que els de Puigcerdà segueixen mantenint la 2ona plaça després de la victòria davant el líder la passada jornada, la màxima sorpresa es va produir a la pista del SAD Majadahonda, on l’equip va aconseguir el seu segon triomf de l’any en derrotar el líder, l’Escor BAKH de Vitòria, que en aquesta 18a jornada ha encaixat la segona derrota de la temporada (6-5).

Resultats
Aramon CH Jaca 4 – FC Barcelona 2 ( 2-0 , 0-1 , 2-1)
CG Puigcerdà 4 – CHH Txuri Urdin 6 ( 2-0 , 0-4 , 2-2 )
SAD Majadahonda 6 – Escor BAKH 5 ( 1-4 , 2-0 , 3-1)

Classificació:
1 . – Escor BAKH 48 punts
2 . – CG Puigcerdà 36 punts
3 . – CHH Txuri Urdin 30 punts
4 . – Aramon CH Jaca 21 punts
5 . – FC Barcelona 21 punts
6 . – SAD Majadahonda 6 punts