L’esquí de fons emplenarà Beret amb la 9ª Marxa Naut Aran

El Pla de Beret serà l’escenari de la 9ª Marxa Naut Aran aquest proper diumenge 3 d’arbril. A la competició hi participaran corredors de totes les edats.

Aquest diumenge tindrà lloc a Beret la 9ª edició de la Marxa Naut Aran. La cursa estarà organitzada pel Club Aranés d’Espòrts d’Inuèrn (CAEI) amb el suport incondicional de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).

Un any més la Marxa Naut Aran pretén causar furor i convertir-se en tot un referent de l’esquí de fons per a totes les edats. La prova es disputarà aquest diumenge 3 d’abril en tècnica clàssica i les distàncies variaran segons les edats. Els més petits de la prova seran els nens i nenes nascuts entre el 2005 i 2006 formant part de la categoria bacteria, amb un recorregut de 0,5km. Els pollets (nascuts entre el 2003 i el 2004) i els (benjamins  entre el 2001 i 2002) passaran a fer 1km. La categoria Infantils I estarà formada pels participants que van venir al món entre el 1999 i el 2000 i faran un total de 2,5km; com també els Infantils II (nascuts entre el 1997 i el 1998). Arribat a aquest punt la resta de participants amb més anys a l’esquena passaran a formar part de la categoria Absoluta, amb la possibilitat de fer 7 o 17 km. 

Els primers en iniciar la prova seran els corredors que realitzin els 7 o 17 km. Dins una puntualitat estricte se’ls donarà el tret de sortida a les 11:00. A les 11:05 serà el torn per la distància de 2,5km i a les 11:10 sortiran els d’1km. A les 11:15 sortiran els més petits, amb un recorregut de 0,5km.

Les inscripcions a la prova es podran realitzar el dia abans al poliesportiu de Salardú o també el mateix dia de la cursa entre 08:30 i 10:00 a la zona de meta a Beret. Els més petits competiran dins la Copa Nins i el dissabte el poliesportiu de Salardú els rebrà amb tota mena de jocs de diversió i una festa xocolatada organitzada per Ford.

El mateix diumenge es farà l’entrega de premis per categories i els tres primers de cada categoria se’ls premiarà amb un trofeu. Els més petits de la prova rebran una medalla commemorativa i el Club amb més participants serà premiat amb un trofeu especial.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.