L’estació d’esquí d’Arinsal acull el 28è Memorial Manuel Cerqueda

foto

L’Estació d’Esquí d’Arinsal torna a rebre el Memorial Manuel Cerqueda, en la seva 28a edició

 

 

 

El diumenge 19 de febrer l’Estació andorrana serà l’escenari de la 28a edició del Memorial Manuel Cerqueda. La prova, organitzada per l’Esquí Club Andorra, acollirà a corredors veterans per a disputar un eslàlom gegant. Serà la segona cursa de la 6a lliga Catalana de veterans d’esquí alpí.

La jornada començarà a tres quarts de nou amb la benvinguda i entrega de dorsals al despatx d’atenció al client d’Arinsal . L’obertura del telecadira serà a les 9 hores, el reconeixement serà de 9:30 a 10h. A les 10:15h sortirà el primer corredor i a les 11:45h està previst que es faci la sortida del 1r corredor de 2a manega. Finalment a les 13h es realitzarà l’entrega de premis. Per recuperar forces després de la competició, hi haurà un pica-pica a la terrassa de l’Hotel Panoràmic al peu de pistes.

Els campions i campiones de l’edició passada van ser Monserrat Muñoz del CET en C6; Marta Compte del ECA en CE5; Olga Morros del CANMC en C4; Judith Lluent del CANMC en C3; Txell Pagès es C1; Agustin Bulbena del CANMC en B12; Felix Costa del CET en B11; Josep Viladomat en B9; Francesc Izard en B8; Joan Palé del GRANUEC en B7; Patrick Toussaint del ECA en B6; Albert Fucale del CET en A5; Tomas Mijares del ECAP en A4; Christian Casanovas del CANMC en A3; Marcos Argüelles del ECAP en A2 i Eduard Manrique del UEC-S en A1.

La propera cursa puntuable per a la 6a lliga catalana de veterans d’esquí alpí serà a Ordino Arcalís al 8è Trofeu UEC-Sants MASTERS el 4 de març.