L’ISU Grand Prix Final 2015 posa els abonaments a la venda

Els abonaments per a aquesta competició, que se celebrarà del 10 al 13 de desembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), es posaran a la venda el proper dimecres 29 de juliol a las 12:00h (CET), mitjançant la pàgina web oficial: www.gpfbarcelona2015.com.

Els federats d’esports de gel de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) es beneficiaran d’un 20% de descompte en el abonament de 4 dies, introduint el número de llicència en l’apartat “Codi Promocional”. Les entrades individuals, també amb un 20% de descompte per federats de gel, es posaran a la venda més endavant.

La competició recala de nou a Barcelona després del gran èxit organitzatiu de l’edició 2014. Així, Barcelona serà la primera ciutat de la història que repeteix dos anys seguits com a seu organitzadora de la competició, que reuneix els sis millors patinadors de les modalitats masculina, femenina, parelles i dansa de la temporada, en les categories sènior i junior.

Creixement de l’aforament 
La principal novetat per a l’edició 2015 serà el creixement de l’aforament de la grada temporal, amb un total de 150 localitats més per a cadascuna de les cinc sessions de que consta la competició, que arrencarà el dijous 10 de desembre i que finalitzarà amb la Gala dels Campions, el diumenge 13 de desembre. A la passada edició, més de 25.500 persones van passar pel recinte del Centre de Convencions Internacional de Barcelona per gaudir del millor patinatge internacional.

Descomptes per federats de gel de la FCEH 
Els federats d’esports de gel de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) es beneficiaran d’un 20% de descompte en el abonament de quatre dies introduint el número de llicència en l’apartat de “Codi Promocional”, en el moment d’efectuar la compra a través del web: www.gpfbarcelona2015.com. Cada número de llicència donarà dret a adquirir un màxim de dos abonaments. Les entrades individuals es posaran a la venda més endavant.

Si durant el proces de compra dels abonaments no s’apliqués el 20% de descompte, cal enviar un correu a ticketing@gpfbarcelona2015.com. 

Els quatre campions de l’ISU Grand Prix 2014
Per a aquest 2015, han confirmat la seva participació els quatre campions de l’ISU Grand Prix 2014: Yuzuru Hanyu (Japó, categoria masculina), Elizaveta Tuktamysheva (Rússia, categoria femenina), Meagan Duhamel/Eric Radford (Canadà, categoria parelles), i Kaitlyn Weaver/Andrew Poje (Canadà, categoria dansa). També lluitaran per una plaça a Barcelona l’actual campió mundial i medalla de plata a Barcelona, Javier Fernández, i alguns esportistes que van tenir temporada sabàtica l’any passat, com ara el sots-campió olímpic Patrick Chan, la triple campiona mundial Mao Asada (Japó), i els russos Tatiana Volosozhar/Maxim Trankov, campions olímpics en categoria parelles.