Lliga de Hoquei sobre gel

Un cap de setmana replet d’hoquei sobre gel, amb partits del FCBarcelona i CG Puigcerdà

Diumenge 25 de setembre el club de patinatge sobre gel Aramón CH Jaca va imposar-se davant el FC Barcelona (6-5) a la pista de gel de Jaca. Aquest victória permet al Aramón CH Jaca continuar con a líder per segona setmana consecutiva a la Lliga Nacional d’Hoquei Gel. El duel entre els dos finalistes de l’última temporada va complir amb les expectatives i es va convertir en un partir ple d’emoció fins al darrer minut.

Els de Jaca, que sempre van portar la iniciativa al marcador, van trencar el partit entre el segon i l’inici del tercer temps amb un parcial de 3-0 que els va col·locar 5-2. Els barcelonistes van retallar distàncies amb dos gols consecutius en quatre minuts, però Adrián Betrán-autor de dos gols-va sentenciar el xoc per als d’Osca tan només 62 segons després (6-4). El definitiu 6-5 va ser obra de Pablo Muñoz.

Per la seva banda, el CG Puigcerdà també segueix invicte després de les dues primeres setmanes de competició al emportar-se la victòria en la visita a la pista de l’Escora BAKH vitorià per 3-6 en un xoc que començava amb un còmode 0-4 per als gironins amb dos gols de Libor Pavlis. Els locals van marcar el seu primer tant de la mà de Txetxu Gavilanes als 15 segons del segon període, però en menys d’un minut Bastien Tona esborrava de cop qualsevol indici de reacció posant el 1-5 al marcador. L’últim període va ser per als vitorians, que van aconseguir un parcial de 2-1 per posar el definitiu 3-6.