Lliurament de premis al Parc Olímpic del Segre

La FCEH organitzarà el proper 17 de maig al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell l’acte de cloenda i lliurament de premis de la temporada 2013-2014.

Clubs i esportistes d’esports d’hivern seran els protagonistes un any més de l’acte de cloenda i lliurament de premis que donarà per finalitzada la temporada 2013-2014. En l’acte, que tindrà lloc al Parc Olímpic del Segre de La Seu d’Urgell, es farà entrega dels trofeus honorífics als clubs guanyadors de les Lligues i Circuits de les diferents modalitats d’esports d’hivern. En Esquí de Fons, el Club d’Esquí de Fons Urgellet Cerdanya es durà la medalla d’or de la 8a Copa Catalana mentre que el premi al millor club de la 4a Copa Nins anirà a les mans del Club Esquí Bellver. En Freeski, l’Esquí Club d’Andorra rebrà el premi de Campió de la 3a Pyrenean Freestylers, juntament amb l’Esquí Club Ordino Arcalis (ECOA), proclamat Campió de la mateixa lliga en Surf de Neu. Pel que fa a Esquí Alpí, la medalla d’or de la Lliga Catalana serà per La Molina Club d’Esports en Absoluts, pel Club Alpí Núria Masella en Veterans i Interclubs i pel Club Aranès d’Esports d’Iuern en Infantils. 

Medalles UFEC

Durant aquesta primera part de la jornada també es farà entrega de les medalles UFEC als Campions de Catalunya en categories absolutes, medalles dissenyades per l’artista Benet Costa. Els premiats seran Pol Carreras i Nuria Pau en Esquí Alpí, Laia Aubert i Sadurní Betriu en Esquí de Fons, Maria Hidalgo i Pau Bartolo en Surf de Neu, Gerard Garcia en Freeski, Lluis Cruz i Montse Claverol en Trineu amb gossos, Javier Torres i Olga Alvarez en Canicross, Ton Consul i Maeva Gallarda en Patinatge artístic sobre gel i el Club Puigcerdà Rosta en Cúrling. Lliurades les medalles UFEC, es farà entrega de la medalla de Campió de la Copa del Príncipe a la secció d’hoquei gel Sub 18 del FC Barcelona

Premis especials

Com cada any, la FCEH rendeix homenatge especial a la tasca del voluntariat envers el món esportiu federat amb el II Premi Pitu Figueres 2014 i també a la carrera esportiva d’un esportista amb el Premi Esperit Esportiu 2014. Com a novetat, Llet Nostra, Patrocinador oficial de la FCEH, farà entregra del premi #totsfemcolla, un reconeixement a la tasca dels clubs que s’han implicat durant la temporada en la comunicació i promoció del patrocini a través del seus canals i suports de comunicació. 

Premis comites esportius 

Durant la tarda es lliuraran els premis de dos comitès esportius de la FCEH. A les 15:30 hores s’iniciarà l’acte del comitè de Trineu amb gossos i Canicross i a partir de les 16 hores el de comitè d’Esquí Alpí. 

Enllaços relacionats
Relació de Premis Honorífics 2013-2014