L’oficina tècnica Barcelona-Pirineu 2022, a Port del Comte i Solsona

Dimecres 30 de març el President de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Ramon Carreras, ha acompanyat als membres de l’oficina tècnica de la candidatura olímpica Barcelona-Pirineu 2022 Lolo Ibern, Lluís  Millet i Oscar Grau – Director Gerent durant la visita a l’estació d’esquí Port del Comte. També han estat presents membres representans de la comissió tècnica de Port del Comte Barcelona-Pirineu 2022 com Marc Escarré – alcalde de la Coma i la Pedra, Alfons Ferrer – director de l’estació.

La visita ha començat amb una reunió tècnica a les oficines de l’estació en que s’ha explicat l’estat actual de l’estació d’esquí, les millores que s’han fet els darrers anys, així com les obres i infraestructures necessàries per al seu creixement. Finalitzada la reunió el grup ha pujat amb el telecadira fins al Mirador del Querol, 2.100 m, per mostrar als visitants les diferents zones de l’estació d’esquí.  A continuació s’ha visitat la nova planta de neu artificial de l’estació, situada al  pàrquing de Clot de la Vall, passant per la nova zona dels Galls, la zona del Sucre i l’estadi el Llop, on recentment s’ha disputat la 1a prova internacional d’eslàlom d’esquí alpí. Han finalitzat la visita a la zona de trineus i tubbies.

A la tarda s’han desplaçat a Solsona per conèixer alguns dels equipaments municipals:  la zona esportiva i la sala polivalent, instal·lacions claus per impulsar l’esport base a la comarca, i els dos edificis del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, equipaments que poden donar suport a l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell.

L’objectiu d’aquesta visita era que l’oficina tècnica conegués de primera mà la forta implicació de la comarca amb l’esquí i la unió entre tots els estaments de la comarca per ajudar a la candidatura olímpica Barcelona-Pirineu 2022.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.