L’Oficina Tècnica de la Candidatura Barcelona-Pirineu 2022 es reuneix amb l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí

L’Oficina Tècnica de la candidatura Barcelona-Pirineu 2022 s’ha reunit avui amb l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí (ACEM), en la ronda de trobades que està realitzant l’equip de la candidatura, entre tots els organismes implicats, per explicar l’abast del Pla Director del projecte olímpic.

 

A la reunió, on també ha estat present Ramon Carreras president de la FCEH, s’ha acordat treballar conjuntament en aquells aspectes tècnics que seran fonamentals per elaborar el projecte tècnic de la candidatura, així com el manteniment d’un diàleg fluid entre les estacions i l’Oficina Tècnica.

 

En aquest sentit, l’ACEM ha entregat als membres de l’Oficina Tècnica un informe sobre les característiques de totes les estacions d’esquí de Catalunya, perquè serveixi de base per a la tasca de la candidatura, que ja està treballant sobre terreny per elaborar el projecte tècnic de Barcelona-Pirineu 2022, que es farà públic al mes de juliol de 2011.

 

En la roda de premsa posterior, el regidor d’esports de l’ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha comentat que la notícia que es va fer pública aquesta setmana que la FIS ha atorgat a Barcelona l’organització del seu congrés anual per al 2014 reforça la candidatura Barcelona-Pirineus’22 i deixa clara la confiança en Catalunya i el seu potencial organitzatiu. Per la seva banda, el director general de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Vilalta ha comentat que Barcelona i el Pirineu Català tenen una íntima relació des de fa més de 100 anys com demostren entitats pioneres com el Club Excursionista de Catalunya (CEC) que té la seva seu a escassos 150 m de l’Ajuntament de Barcelona.

 

L’ACEM forma part de la Comissió Directiva de la Candidatura Barcelona-Pirineu 2022 i està representada, en aquest òrgan, pel seu president, Xavier Nolla.