Lydia Iglesias (ANEC) i Sergi Brau (CENA) de la FCEH seleccionats per anar a Àustria i Itàlia

La selecció dels esportistes per part de la RFEDI es va decidir després dels tests realitzats a la Seu d’Urgell, del 17 al 20 de setembre. 

Del 3 al 11 d’octubre, dos fondistes de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i quatre de la Federació Aragonesa es desplaçaran a Ramsau am Dachsctein (Àustria) per realitzar una concentració en neu i disputaran el 37è Gran Prix Sportful de Rollerski a Pedavena (Itàlia).

La Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) va realitzar un estatge físic, a mitjans de setembre a la Seu d’Urgell, amb l’objectiu de seleccionar fondistes per a la pròxima concentració en neu a la glacera de Ramsau (Àustria) i per a la competició de rollerski que se celebrarà a Itàlia.

En aquesta concentració en neu els esportistes seleccionats (tres nois i tres noies) duran a terme un microcicle d’entrenament específic en neu a la glacera austríac al costat de l’Equip Nacional d’Esquí de Fons i entrenaran amb el component de l’equip RFEDI, Imanol Rojo. A més, els fondistes participaran, el 4 d’octubre, a la 37a edició del Gran Prix Sportful Rollerski de Pedavena a Passo Croce d’Aune.

Relació de seleccionats

  • Lydia Iglesias (1997) Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)
  • Sergi Brau (1996) Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)
  • Cristina Ara (1996) Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (F.A.D.I)
  • Alba Puigdefabregas (1999) Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (F.A.D.I)
  • Jesús Labanda (1993) Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (F.A.D.I)
  • Martí Vigo (1998) Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (F.A.D.I)