Magnífics resultats de Júlia Bargalló, Mariona Boix i Nuria Pau

Les esportistes catalanes Júlia Bargalló i Mariona Boix han fet 1era i 3era posició al Gegant del English National Championship celebrat a Bormio. A més, Nuria Pau ha guanyat l’Eslálom FIS i Júlia Bargalló ha fet 3era posició en Eslàlom i Súper Gegant.

Julia Bargalló i Mariona Boix, esportistes de tecnificació d’esquí alpí del a FCEH, han estat competint aquesta setmana al English National Championship a Bormio (Itàlia), aconseguint unes magnífiques posicions. Amb un temps total de 1:37.55, Júlia Bargallo es va dur la 1era posició del Gegant mentre que la seva companya Mariona Boix es va assegurar la 3era posició amb un crono de  1:38.38.

Però aquests resultats no han estat tot. I es que també a Bormio s’han disputat aquest dies dues proves FIS que han deixat molt bones marques. El dia 19, en la prova d’Eslàlom femení, la catalana Nuria Pau es va dur la 1era posició (1:38.40) i Júlia Bargallo va a tornar a estar entre les millors amb una 3era plaça i un temps de  1:40.05. Finalment, en el Súper Gegant femení celebrat ahir, la catalana Júlia Bargalló va repetir un 3er podi amb un temps de  1:17.07.

Enllaços relacionats
Resultats web FIS