Magnífics resultats dels fondistes catalans a Valcassies Euroloppet

Els corredors de la FCEH que formen part del projecte Catalunya Team Llargues Distàncies van protagonitzar un cap de setmana increïble a Itàlia amb curses de molt nivell.

Els fondistes catalans Mario Parodi, Bernat Galcerán, Oscar Jorba, Julen Armendariz, Berta Morral i Master Cester, integrants del Catalunya Team Llargues Distàncies, van participar durant el cap de setmana del 14 i 15 de febrer a La Valcassies-Euroloppet, una de les curses de llargues dilatàncies més prestigioses a Itàlia on hi participen corredors de Copa del Món i olímpics de 39 països.

Va ser un cap de setmana increïble pel que fa a resultats. A la cursa de dissabte, la dels 30 quilòmetres en estil clàssic, van participar Bernat Galcerán i Mario Parodi aconseguint una 11a i una 15a posició, respectivament, en les seves categories. Pel que fa a la general, Bernat va assolir la 23a plaça i Mario la 38a.

Podi de Berta Morral

Diumenge es va celebrar la prova dels 30 quilòmetres skating tant PER dones COM PER a homes. En dones, cal destacar el podi aconseguit per Berta Morral, 4a de la general i 3a de la seva categoria, seguida de la també catalana Marta Cester, 7a de la general i 4a de la seva categoria. En homes, Oscar Jorba es va classificar 14è de la general i 8è de la seva categoria mentre que Julen Armendariz va ser 18è de la general i 10è de la seva categoria.

Aquesta ha estat la tercera participació a la Lliga Europea de l’equip Catalunya Team Llargues Distàncies i el seu primer podi.