Majoria d’esportistes catalans en els equips i seleccions d’esquí alpí de la RFEDI

Del total de 23 esquiadors seleccionats fins a 14 esportistes d’esquí alpí catalans formaran part dels equips i seleccions de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) per a la nova temporada d’hivern 11-12.

La tarragonina del CAEI, Andrea Jardí, segueix formant part de l’Equip espanyol femení junt amb l’esquiador d’Escadarchs, Ferran Terra (PEC) que és a l’Equip espanyol masculí.

En l’Equip “B” trobem la germana petita de les Jardí, la Laura del CAEI, que compartirà equip amb el català Pol Rocamora també del CAEI.

Pel que fa al Grup Junior femení els técnics han seleccionat fins a cinc catalanes: Anna Galofre (MLEC), Núria Pau (LMCE), Mariona Boix (LMCE), Julia Bargalló (CAEI) i Ona Rocamora (CAEI). La selecció masculina també ha donat cinc noms catalans: Alex Puente (CAEI), Juan del Campo (CEVA), Miquel Mateu (LMCE), Joaquim Salarich (LMCE) i Adria Bertrán (CEBellver).

Els esportistes del grup Junior tindran l’opció de participar en el programa d’entrenaments que es realitzin durant els mesos de juny a octubre de 2011. Sobre la base del rendiment i evolució de les esportistes propostes així com als tests que realitzin en el mes d’octubre (en base rendiment – edat) podran optar a continuar amb el programa fins a la següent avaluació en data 22 de desembre 2011. En el cas que alguna esportista no aconsegueixi assolir els objectius marcats tant en els entrenaments com en els test, tornarà al seu Centre de Tecnificació.