Maria Hidalgo guanyadora absoluta de la 1a edició de la Copa Pirineus

Grandvalira ha celebrat aquest cap de setmana la 1a edició de la Copa Pirineus Freeski i Surf de neu. El campionat internacional de Freestyle ha reunit a 66 corredors del Pirineu francès, Andorra i Catalunya, i va acollir la celebració d’una prova d’Slopestyle i Big Air, en les categories masculina i femenina.

Els riders participants de la primera edició de la Copa Pirineus van demostrar un gran coneixement i domini de la modalitat, inclús els més petits, la qual cosa va dificultar la tasca dels jutges a l’hora de determinar els guanyadors de la competició. Finalment, l’Andorrà Carles Aguarelles i la catalana Maria Hidalgo van ser els grans vencedors de les proves absolutes de big air i slopestyle en esquí i snowboard, masculí i femení Júnior respectivament. En Infantil, el rider català Nil Torres va fer 1er classificat a la prova d’SlopStyle.

Jordi Boronat, responsable d’Snowparks de Grandvalira Pas De La Casa-Grau Roig, va afirmar al finalitzar la competició que “La participació ha estat un èxit i fem un balanç molt positiu de la primera edició de la Copa Pirineus. Estem molt satisfets, tot i les inclemències meteorològiques, perquè hem tingut una molt bona acceptació tant per part dels riders com dels entrenadors dels equips”.


Resultats proves Big Air

Freeski Masculí
1. Carles Aguareles
2. Leo Forcade
3. Vincent Maharavo

Freeski Femení
1. Laura Dabat

Snowboard Masculí
1. Marcel Llovera
2. Aleix López (FCEH)
3. Bing Voorhan

Snowboard Femení
1. Maria Hidalgo (FCEH)
2. Elena García (FCEH)
3. Anna Aguareles

Resultats proves Slopestyle

Freeski Masculí
1. Carles Aguareles
2. Vincent Maharavo
3. Quentin Armengoud

Snowboard Masculí
1. Pau Bartolo (FCEH)
2. Bing Voorhan
3. Marcel Llovera

Snowboard Femení
1. Maria Hidalgo (FCEH)
2. Júlia Pujol (FCEH)
3. Elena García (FCEH)