Maria Montejano inicia la temporada d’skeleton a Letònia

La pilot d’skeleton catalana María Montejano, que el passat mes de gener va debutar en el Campionat d’Europa absolut de la modalitat, ha començat els seus entrenaments per a la temporada a la pista letona de Sigulda.

Montejano, de 24 anys, es troba al país bàltic al costat del seu entrenador, Ueli Geissbühler, el pilot eslovè Anze Setina i l’equip suís per preparar la temporada.

En aquests primers dies de la pretemporada sobre el gel, l’esportista barcelonina reconeix que està "molt contenta amb el resultat que estem obtenint, tot i que es tracta d’una setmana molt dura amb tres entrenaments diaris, a més de la preparació física i la cura del material". Montejano afirma que ha notat "una millora respecte a l’any passat, ja que estic molt més còmoda pilotant i és una sensació molt agradable el saber què estàs fent i què s’ha de fer en tot moment".

"Aquesta és una concentració diferent a la de l’any passat, ja que és el meu segon any aquí i ja conec la pista i això em fa anar més segura", continua la pilot, que també assegura que "l’objectiu principal d’aquests entrenaments és el de millorar les coses que van fallar l’any passat i aprendre al màxim dels companys ja que aquest any som més ".

Un cop finalitzada la seva concentració a Sigulda, Montejano es desplaçarà a Innsbruck (Àustria) per assistir per tercer any a l’Escola de Pilots i realitzar la primera competició de la temporada, l’Open de Igls. L’esportista espanyola afirma que "en aquesta pista si que ja no hi ha excusa per fer-ho bé, ja que és la que més conec i intentaré fer un bon paper en aquesta prova. A més, aquest any serem més espanyols i crec que serà una experiència molt maca".

 

Informa FEDH