Marta Bosh i Olga Álvarez lideren la classificació Copa Espanya Canicross

El passat cap de setmana, 17 i 18 de desembre es va disputar a Vallgorguina el Campionat de Catalunya Canicross, puntuable per Copa Espanya, i el Campionat de Catalunya de Trineu amb gossos sobre terra.

En el Campionat de Canicross, en la categoria de dones, la primera posició va ser per Marta Bosch i Mal (AEM) amb un temps total de 1:05:45. En la categoria d’homes, Daniel Martínez Díaz es va emportar el liderat amb un temps de 0:47:29. Olga Álvarez Rubio (AEM) va ser la primera de la categoria de dones veteranes amb un temps total de 0:56:36. Jordi Castells Berzosa (AEM) va quedar primer dels veterans A amb 0:57:41 i Toni Ferre Canals (AEM) va ser el primer dels veterans B amb 0:54:06.

En la competició de trineu amb gossos sobre terra, les classificacions van ser les següents: En la categoria de 8 gossos, Oscar Lapeña Bou (AEM) va ser el més ràpid amb un temps de 0:37:29. En la categoria de 6 gossos nòrdics, el més veloç va ser David Rodríguez Muñoz (AEM) amb un temps de 0:46:36. Alan Saez Quintas (MONEGROS) va fer la millor marca de la categoria de quatre gossos amb un temps de 0:38:32. En la categoria de Skijoring, Victor Carrasco Carrero (AEM) va fer el millor temps amb 0:35:47 i finalment, en la categoria de Bici amb Cadena la victòria va ser per Oscar Lapeña Bou (AEM) amb un temps de 0:37:22.

Només puntuen per Copa Espanya els múixers que tenen llicència estatal. Com a nùmero 1 de la classificació de dones a Copa Espanya tenin a Marta Bosh i Mal i a Olga Álvarez Rubio a la cat.CHVA. Adjuntem pdf’s amb els resultats i la classificació.